Tjenester

Vi står klare til å hjelpe deg

Bilde av moderne baderom - Rørlegger - Skoger Vann og Avløp AS - Kongsberg

VÅTROM

Drømmer du om et nytt bad eller våtrom? Vi hjelper deg med renovering og oppbygging av nytt bad eller våtrom. Ved større prosjekter kan vi stå som prosjektleder og koordinerer alle håndverkere som involveres i byggeprosjektet.
Bilde av sluk i dusj - Rørlegger - Skoger Vann og Avløp - Drammen, Kongsberg

VANN & AVLØP

Vi i Skoger Vann og Avløp AS er godkjent for enhver utbedring av vann og avløpsanlegg. Alle jobber vi utfører skal bestå av høy kvalitet og som kunde skal du være sikker på at vi leverer et vanntett resultat.

VANNBÅREN VARME

I Norge er det kaldt halve året, vi hjelper deg med holde varmen med vannbåren varme. Vannbåren varme er en økonomisk og miljøvennlig løsning med oppvarmet vann som strømmer igjennom gulv og radiatorer i en sirkel igjennom hele boligen.

VANNMÅLER

I Norge er det pålagt å betale vannavgift.  Ved å skifte vannmåler vil det være lettere å lese av det riktige forbruket av vann slik at du unngår unødvendige utgifter. Det viktigste er at du får hjelp av en rørlegger ved bytting av vannmåler.

BLANDEBATTERIER

Alle blandebatterier blir slitt og må byttes med årene, om du behøver nytt blandebatteri kan vi hjelpe dere med å velge ut nytt blandebatteri i forhold til utseende og funksjonalitet i tilegg til at vi monterer nytt blandebatteri.

Send oss en melding